Pensioen 1-2-3 van Citigroup

Vanaf uw indiensttreding bouwt u verplicht pensioen bij ons op. Dit doet u via uw werkgever. Elke werkgever heeft zijn eigen regeling. In dit Pensioen 1-2-3 leest u wat u wel en niet krijgt in onze pensioenregeling. Dat is belangrijk om te weten, bijvoorbeeld als u van baan verandert. Pensioen 1-2-3 bevat geen persoonlijke informatie over uw pensioen. Die vindt u wel op uw jaarlijkse Uniform Pensioenoverzicht en op Mijnpensioenoverzicht.nl

Pensioen 1-2-3 bestaat uit 3 lagen:

Laag 1

Laag 1 kan worden geraadpleegd door de onderwerpen in het linker menu aan te klikken. Hier leest u in het kort de belangrijkste informatie over uw pensioenregeling.

Alternatief: download een pdf van laag 1:

> Pensioen 123 Laag 1 (pdf)


Laag 2

In laag 2 vindt u meer informatie over de onderwerpen in laag 1. Laag 2 bereikt u als u bij de onderwerpen die u in het linker menu hebt benaderd de link 'Lees verder in laag 2' aanklikt.

Alternatief: download een pdf van laag 2:

> Pensioen 123 Laag 2 (pdf) 

 

Laag 3

In laag 3, tot slot, vindt u meer informatie over de onderwerpen in laag 2. Laag 3 bevat alleen downloads, waaronder het pensioenreglement. U bereikt de downloads van laag 3 als u in het linker menu aan het einde van elk onderwerp van laag 2 de link 'Lees verder in laag 3' aanklikt.