Vacature voor Sleutelfunctiehouder Interne Audit bij Stichting Pensioenfonds Citigroup Nederland

 

Het bestuur van Stichting Pensioenfonds Citigroup Nederland (SPCN) werkt volgens het omgekeerd gemengd bestuursmodel dat bestaat uit een uitvoerend deel en een niet uitvoerend deel met een onafhankelijk voorzitter.

Daarnaast is er een auditcommissie die bestaat uit één externe deskundige. Deze is in ieder geval belast met het toezicht op de risicobeheersing, het beleggingsbeleid en de financiële informatieverschaffing door het fonds.

Het bestuur heeft sleutelfuncties ingericht. Het houderschap van de actuariële functie en de risicobeheerfunctie zijn belegd bij de Uitvoerend bestuurder Actuarieel. Het houderschap van de interne auditfunctie wordt bij een externe deskundige belegd.

 

Het bestuur van SPCN is op zoek naar een Sleutelfunctiehouder Interne Audit

Doordat deze rol binnen de governance van het fonds is gepositioneerd, is hierbij geen sprake van uitbesteding maar van inhuur van externe capaciteit.

Wilt u meer weten over de inhoud van de functie verwijzen wij u graag naar het bijgevoegde functieprofiel.

Indien u zich herkent in de functie-eisen zoals beschreven in het functieprofiel, dan kunt u vóór 15 januari 2020 reageren door het toesturen van uw C.V. en motivatiebrief aan de werving- en selectiecommissie:

 

Per mail:

pfcitigroup-bestuur@montae.nl

 

Per brief:

Pensioenfonds Citigroup

t.a.v. de Werving- en selectiecommissie

Verrijn Stuartlaan 1F

2288 EK  RIJSWIJK

 

Wij kijken uit naar uw reactie.

 

> Functieprofiel